7 Kasım 2016 Pazartesi

Webtures Blog ve SEOhocasi'nin Dogrudan Yazilardan Alinti Yapip Cumle Cumle Cevirmesi

Siradaki ornegimiz ise Searchengineland'den degil. Bu bizi cok sasirtti cunku tum kopya icerikler agirlikla oradan aliniyordu. Ahrefs adina link kontrol programinin blog sitesini de gormezden gelmemisler ki kendilerini cok tebrik ediyorum.

Artik ekran goruntusu koymakla zaman kaybetmiyorum. Sadece archive.is ile olumsuzlestirdigim linksiz icerikler yeterli. Birebir cevrilen bolumlerden ekran goruntuleri daha iyi olur.

Birebir ceviriden olusan ve kaynak verilmeden kendi yazisiymi gibi yayinlanan icerik: https://www.webtures.com.tr/blog/her-yerde-goremeyeceginiz-5-seo-taktigi/

Link eklemeden kendi icerikleri gibi paylastiklarinin kaniti (7 kasim kaydi):  http://archive.is/3caOA

Dogrudan cevrilen icerik: https://ahrefs.com/blog/seo-techniques/

Ne olur neolmaz, bu iceriginde kayit kaniti: http://archive.is/FMiGo

Buradan cikarabilecegimiz ders cok basit. Ben Turkiye'de yasamiyorum ve tum yabanci kaynaklari okuyorum. Bu sistemle Turkiye'de kimsenin yabanci kaynak okumadigini soyleyebilirim. ABD pazarinda en cok okunan iceriklerin hepsinin cevirisini madem yapiyorsunuz, durustce link verin. Aksi durumda bu yapilan sey acikca icerigin calinmasi olacaktir. Size hirsiz demiyorum ama icerikleri birebir cevirip liste maddelerini eksilterek cok ayip ettin.




Bu icerik digerlerine gore daha umutlu. Ama birebir ozetlerde cumle cumle cevirmisler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder